Pris på bröllopsfoto i Habo och Jönköping

Priser för bröllopsfotografering – 2019

Bröllopsfotografering med fokus på porträtten – Personligt och proffsigt!

Jag är specialiserad på det som jag gör alldeles bäst; fångar er kärlek i bröllopsporträtt. Se exempel på mina bröllopsbilder. Jag har tre alternativ:

MiniMellanStor
Vi är i en miljö som betyder mycket för er. En enkel fotografering av bara er som brudpar.Vi är i en eller två miljöer och fotar er. En enkel fotografering av bara er som brudpar och eventuella barn.En väl tilltagen fotografering av er som brudpar. Med följe som barn, bestman och tärnor om ni vill. En eller flera miljöer.
ca 45 minca 90 minca 2 timmar
5.500 kr7.000 kr8.500 kr

Alla priser inklusive moms

Fokus på porträtten!

kanot4

Jag fotar porträtten. I kyrkan har ni många vänner och släktingar som fotar. På festen brukar det blixtra som mest. Jag lägger all tid och uppmärksamhet på en lugn och rolig stund bara för er.

Ni väljer själva om ni vill träffas före eller efter vigseln för att ta era bröllopsporträtt. Vill ni, fotar jag gärna er på kvällen i mjukt, vackert kvällsljus. Det är värt att gå ifrån festen en stund för att få riktigt fina bröllopsporträtt.

Kontroll på kostnaderna!

Jag tror på en enkel prissättning. Inga dolda avgifter eller begränsningar. Du får alla bilder som filer och du kan framkalla dem så många gånger du vill.

 AndraJag
Antal bilder som ingårBegränsatAlla2
Kostnad för (extra) bilder150 – 400 kr / stAlla ingår
Färg och SvartvittIblandJa
Digitala fullstora filer att framkalla självIbland1Ja
Fritt att lägga på nätetIbland1Ja
Fri användningsrättBegränsningar1Ja

1. Bilderna är dina i mina ögon. Traditionellt har fotografer sett bilderna som deras egendom. Då får du betala ytterligare för att visa upp, framkalla och göra en bok. Och du får lova i ett avtal att inte redigera på egen hand eller publicera var du vill. Så gör inte jag.

2. Alla bilder. Genom att ge dig alla bilder slipper vi båda hela processen med att du ska välja och beställa. Det sparar jag mycket tid på. Det ger dig billigare fotografering och fler bilder för pengarna. Notera att jag fortfarande sorterar bilderna. Så alla betyder alla bra. Jag tar bort testbilder och dubbletter samt när någon tittar fel, blinkar eller nyser.

Genom att ge dig alla bilder slipper vi båda hela processen med att du ska välja och beställa. Det sparar jag mycket tid på. Det ger dig billigare fotografering och fler bilder för pengarna.

Leverans i färg och svartvitt på USB

Eva Sjöberg Bröllop i Habo och Jönköping

USB-sticka Eva SjöbergDu får alla bilder i två versioner. En färg och en svartvit. Jag samlar dem på en smidig USB-sticka och skickar med posten.

Självklart kan du på egen hand framkalla bilderna i alla tänkbara storlekar. Jag hjälper dig gärna med tips på labb som har bra papper med lång livslängd.

Läs mer på bokningssidan.