Eva Sjöberg, fotograf

Varför du ska välja mig!

Jag är en erfaren familjefotograf som fotograferat hundratals barn och familjer runt Jönköping.

Du väljer mig för att du vill ha bilder som visar det som är speciellt med just ditt barn eller er familj. Jag tar bilder i er favoritmiljö eller i min ateljé som är fylld med naturligt ljus.

Eva SjöbergMed mig finns inga dolda avgifter eller begränsningar. Du får dina bilder som filer och du kan framkalla dem så många gånger du vill.

Tre saker präglar din fotografering:

1. Du väljer platsen. I min ateljé kan ni fotas ljust och fint. Men jag fotar gärna hemma hos dig. Där kläder och leksaker finns nära till hands. En annan favorit är utomhus. Jag vet många fina platser runt Jönköping och Habo där barn och vuxna kan leka och fotas.

2. Dina bilder blir unika. Ta med barnens favoritleksaker och byt mellan fin- och vardagskläder om du vill. Få bilder som ser både extra fina och personliga ut.

3. Alla får en skoj fotografering. Med mig blir fotograferingen en lekfull stund för hela familjen. Barnet hinner visa många fler uttryck och känslor än ett färdigt leende. Så som det är i livet.

Jag är en fotograf som engagerar mig i din familj. Varje fotografering är viktig.

Ring eller e-posta när du vill fotografera dig eller din familj.

Eva Sjöberg, fotograf

Mer om mig

Fotograf är jag. Och glädje är att fånga människors personlighet. Hitta det som är du och spara det fina. Och det kan jag!

Jag är i grunden även pedagog och gillar barn och deras spontanitet. Det är en styrka jag har, jag är bra på att få en speciell kontakt med barn!

Foto är viktigt för mig. Det är så mycket mer än bilder på papper. Det är glädjen att spara en speciell stund. Det är tillfredsställelsen i att göra någon annan glad och stolt. Genom bilder kan du komma ihåg ögonblick som är stora och festliga eller även små och vardagliga.

Jag välkomnar dig till mig. Ser fram emot att träffa dig!

Konsten att fotografera ditt barn

Boxshot_squareUtöver fotograf är jag pedagog och författare. Så jag har kombinerat allt i en bok för dig som är förälder.

Konsten att fotografera ditt barn (köp på Adlibris) lär dig som förälder en massa knep som gör bilderna på dina egna barn bättre.

Boken är utgiven på Pagina förlag och har ISBN: 9789163610110

Du kan läsa mer om boken och få en massa tips om att fota på min sajt Fotadittbarn.se