Kontakt och bokning

Fotograf Eva Sjöberg i Jönköping & Habo 

eva@storalilla.se
Telefon: 0736-234783

Boka genom att mejla eller ringa till mig. Aktuellt pris finns under menyn priser.

Jag och min ateljé finns på Råggränd 3 i Habo. Hitta till mig

Platsval

Jag fotar ute året runt eller i min ateljé där du och din familj trivs. Jag har även många tips på trevliga ställen i Jönköpingstrakten. Vi kan även vara hemma hos dig.

Tid på dagen

Först ska vi hitta en tid då du/dina barn är på bäst humör. Men, solen styr mycket hur ljuset blir i bilden. På vår och sommar blir bilderna som härligast någon timme innan skymning. På vintern måste vi förstås passa på de få timmarna det är ljust.

En vanlig fotografering tar cirka 45 minuter.

Dina förberedelser

Tänk på klädval/ombyten. Fråga mig om det är någon rekvisita du saknar, jag har en del roligt och annorlunda för barn. (vuxna får även de pröva prinsesskrona, elefantöron eller ligga i en korg…).

Packa en picknick-korg om dina barn kan behöva lite energi mellan varven.

Min publicering

Du ger mig rätten att använda bilderna på min webbplats och instagram samt i min marknadsföring. Om du som kund inte vill att dina foton ska synas, vänligen meddela mig detta senast vid fotografering.

Min leverans

Färg och svartvittDu får alla bilder leverade snyggt behandlade i både färg och svartvitt på USB-sticka. Det är oftast runt 30-40 stycken*. Du får dem inom två-tre veckor efter fotograferingen.

USB-sticka Eva SjöbergBilderna får du i full storlek och bästa kvalitet så du själv kan framkalla, skapa tavlor och böcker med mera. Du behöver alltså inte betala flera hundra för varje pappersutskrift. Du gör så många du vill själv. Jag ger dig tips på bästa framkallningslabbet.

(* Med alla bilder menar jag alla bilder som är okej. Under en fotografering tar jag hundratals bilder. Många är dubletter och självklart tar även även jag oskarpa bilder eller med fel inställningar då och då. En fotografering kan vara mycket intensiv. Dessa bilder rensar jag bort så din leverans blir överskådlig och fylld med favoriter. Tro mig, det är många bilder ändå.)

Din betalning

Först efter att jag utfört jobbet och levererat bilderna skickar jag en faktura. Den har du sedan 30 dagar på dig att betala. Alla priser på webbplatsen är inklusive moms.