Företagsfotograf i Habo och Jönköping

Företag

Visa ditt företags styrkor! Jag fotograferar dina produkter i befintligt ljus. Din personal fotograferar jag då de utför sina arbetsuppgifter på ett naturligt och proffsigt sätt. Kanske vill ni ha fotografier till era väggar eller tackkort till era kunder. Jag ordnar det ni behöver.

Vad tycker tidigare kunder?

“Jag tycker att du är bra på att få fint ljus i bilderna. Porträtten känns varma och utstrålar en bra stämning, vilket betyder att den som porträtteras känner sig avslappnad och bekväm med dig som fotograf. Efter din första gallring är det bra att man får välja ut sina egna favoriter och du är mån om att jag som kund ska bli nöjd!”

Tinna Ahlander, Tinna Bild och Form i Huskvarna

“Eva fotade mig och min man en vacker sommardag. Foton som vi tänkt använda i vår marknadsföring till vårt företag Hälsobyrån. Eva är mycket professionell i sin yrkesroll som fotograf. Hon fick oss att känna oss mycket bekväma och det gjorde att fotosessionen var mycket rolig och lustfylld. Det märks att Eva är mycket mån att plocka fram det unika och personliga i varje bild som hon tar. Jag kan varmt rekommendera Eva som fotograf när du vill ha det där lilla extra.”

Anna-Maria Bjerkland, Hälsobyrån i Jönköping