Barn & familj

Jag fotar ditt barn/er familj på en favoritplats utomhus i Jönköpingsområdet eller i Habo. Det finns många fina platser som jag kan rekommendera. Jag kommer även hem till dig om du vill.

Ni är även välkomna hem till min ateljé. Jag har allt som behövs för att ni ska få en rolig stund – kuddar, korgar, filtar och mjuka gosedjur.

Två till tre veckor efter fotograferingen får du ett USB-minne hemskickat med fina bilder i färg och svartvitt. Värdefullt för hela livet!

Vad tycker tidigare familjer?

” Med Eva som fotograf får du en lättsam och rolig fotostund. Hon vet exakt vad hon ska göra för att få barnen intresserade av kameran! Och dit barnen kryper, springer eller går följer Eva snabbt efter och fångar de där extra härliga ögonblicken.
Vi valde att fotografera barnen fyra gånger under ett års tid, bilderna blev helt fantastiska och vi är mycket nöjda.”

Helena  Ask, Barnarp

“Det är lätt att bli fotograferad av Eva! Hon är öppen, varm och närvarande i nuet och det gör att man känner sig avslappnad. Bilderna blev jättefina och precis som vi ville! De fick fram vem vår lilla kille är, fulla av färger och värme. Några bilder är redan förstorade och hänger på väggen. Andra ska in i album inför årets julklappsutdelning.”

Helena Sandberg, Jönköping

“Barnen hade roligt och bilderna blev fantastiskt fina! Familjefotograferingen kändes avslappnad och det fungerade väldigt bra med barnen. Vi tyckte om att upplägget var flexibelt, att vi fick komma med önskemål, samtidigt som fotografen/Eva hade förslag på vad som skulle se bra ut.”

Malin Grahn, Bankeryd