Bröllopsfotografering i Habo och Jönköping

Bröllop

Personligt och proffsigt! Det är er stora dag och jag fotar era bröllopsporträtt på den plats ni önskar. På ett fint sätt betonar jag det vackra. Ni får alla filer i färg och svartvitt hemskickat på USB-minne. Fina bilder som fångar er kärlek.

Vad tycker tidigare kunder?

“Du fick det omöjliga uppdraget att fota 2 småstressade småbarnsföräldrar med fjärliar i magen och 2 barn som emellanåt var lite kinkiga och inte alls ville flirta med kameran. Men allt eftersom tiden gick så började den ovana känslan med att fotograferas att släppa. Och med hjälp av ditt underbara sätta att vara så fick du fram helt underbara bilder. Du var helt fantastisk på att hitta de små ögonblicken och göra något magiskt för oss på vår dag. Vi kan varmt rekommendera dig till andra som vill ha härliga foton av sina nära och kära.”

Helena Peterson- Alderstig, Taberg

“Att bli fotograferad av Eva var väldigt avslappnat. Vi träffades vid ett tillfälle före fotograferingen på den plats där vi tänkt ta fotona. Vi såg då ut några platser med fina miljöer att ta kort vid. Detta gjorde att på bröllopsdagen så gick allt så smidigt eftersom vi visste hur vi skulle göra och var vi skulle ta korten. Allt fungerade mycket bra vid fotograferingen och vi är mycket nöjda! Jag kan varmt rekommendera Eva till att ta era bröllopskort. Ni kommer inte bli besvikna!”

Ulrika Johansson, Vaggeryd

“Vi tyckte det var väldigt bra att bli fotograferade av dig, fick oss att slappna av, vi som är ovana att bli fotade. Bilderna blev väldigt bra och det blev naturligt!”

Jeanette Rogö, Habo

Vi hade en toppen-fotografering med Eva! Hon fick snabbt våra barn att slappna av, de är annars lite blyga av sig, och det blev härliga bilder på dem och oss alla fyra. Vi gifte oss borgerligt och fotograferingen var en av höjdpunkterna under dagen!

Sofia Håkansson Buch, Svedala