Bebis

Jag fotar din bebis på en favoritplats utomhus i Jönköpingsområdet eller i Habo. Det finns många fina platser som jag kan rekommendera. Jag kommer även hem till dig om du vill.

Ni är även välkomna till min ateljé. Jag har allt som behövs för att du och din bebis ska få en rolig stund – kuddar, korgar, filtar och mjuka gosedjur.

Två till tre veckor efter fotograferingen får du ett USB-minne hemskickat med fina bilder i färg och svartvitt på din lilla/lille stjärna. Värdefullt för hela livet!

 

Vad tycker föräldrar?

“Vi har valt att anlita Eva ett flertal gånger. Hon är så duktig på att fånga de rätta ögonblicken med våra barn, fotona blir fantastiska!
Det känns aldrig stelt, utan det är alltid en stund av skratt och lek.”
Emelie och Daniel Johansson, Jönköping

“Jag är själv dålig på att se vad som kan bli bra, så uppskattar mycket dina ideer och ditt engagemang i att få bra, söta och roliga bilder, det hade jag inte kunnat få till själv. Du har även haft bra hand med barnen och fotograferingarna har flytit på bra och inte känts konstlade.Så är sammanfattningsvis mycket nöjd med både bilder och fotograferingarna.”
Johanna Isaksson, Kättilstorp

“Vi är jättenöjda med de vackra bilder Eva tog. Eva kunde verkligen fånga vår lilla tjej på ett naturligt sätt. Bilderna blev så talande och personliga med fint ljus. ”
Sabina Shira Viberg, Bankeryd