Priser för bröllopsfotografering – 2017

Bröllopsfotografering med fokus på porträtten – Personligt och proffsigt!

Jag är specialiserad på det som jag gör alldeles bäst; fångar er kärlek i bröllopsporträtt. Se exempel på mina bröllopsbilder. Jag har tre alternativ:

Mini Mellan Stor
Vi är i en miljö som betyder mycket för er. En enkel fotografering av bara er som brudpar. Vi är i två miljöer och fotar er. En enkel fotografering av bara er som brudpar och eventuella barn. En väl tilltagen fotografering av er som brudpar. Med följe som barn, bestman och tärnor om ni vill. Flera miljöer.
ca 45 min ca 90 min ca 2 timmar
5.000 kr 6.500 kr 8.000 kr

Alla priser inklusive moms

Fokus på porträtten!

kanot4

Jag fotar porträtten. I kyrkan har ni många vänner och släktingar som fotar. På festen brukar det blixtra som mest. Jag lägger all tid och uppmärksamhet på en lugn och rolig stund bara för er.

Ni väljer själva om ni vill träffas före eller efter vigseln för att ta era bröllopsporträtt. Vill ni, fotar jag gärna er på kvällen i mjukt, vackert kvällsljus. Det är värt att gå ifrån festen en stund för att få riktigt fina bröllopsporträtt.

Kontroll på kostnaderna!

Jag tror på en enkel prissättning. Inga dolda avgifter eller begränsningar. Du får alla bilder som filer och du kan framkalla dem så många gånger du vill.

  Andra Jag
Antal bilder som ingår Begränsat Alla2
Kostnad för (extra) bilder 150 – 400 kr / st Alla ingår
Färg och Svartvitt Ibland Ja
Digitala fullstora filer att framkalla själv Ibland1 Ja
Fritt att lägga på nätet Ibland1 Ja
Fri användningsrätt Begränsningar1 Ja

1. Bilderna är dina i mina ögon. Traditionellt har fotografer sett bilderna som deras egendom. Då får du betala ytterligare för att visa upp, framkalla och göra en bok. Och du får lova i ett avtal att inte redigera på egen hand eller publicera var du vill. Så gör inte jag.

2. Alla bilder. Genom att ge dig alla bilder slipper vi båda hela processen med att du ska välja och beställa. Det sparar jag mycket tid på. Det ger dig billigare fotografering och fler bilder för pengarna. Notera att jag fortfarande sorterar bilderna. Så alla betyder alla bra. Jag tar bort testbilder och dubletter samt när någon tittar fel, blinkar eller nyser.

usbGenom att ge dig alla bilder slipper vi båda hela processen med att du ska välja och beställa. Det sparar jag mycket tid på. Det ger dig billigare fotografering och fler bilder för pengarna.

Bilderna får du på en smidig USB-sticka med posten.

Självklart kan du på egen hand framkalla bilderna i alla tänkbara storlekar. Jag hjälper dig gärna med tips på labb som har bra papper med lång livslängd.

Läs mer på bokningssidan.