Priser för barn, familj och porträtt – 2018

Fast pris – Fotografering och alla bilder för 2.495 kr ink moms

Jag fotograferar i ca 45 minuter. Inga dolda avgifter eller begränsningar. Du får alla bilder som filer och du kan framkalla dem så många gånger du vill.

 AndraJag
Fotograferingen500 – 4.000 kr2.495 kr
Antal bilder som ingår0 – 10 st50-70 st, ibland fler
Kostnad för (extra) bilder150 – 400 kr / stAlla ingår
Färg och SvartvittIblandJa
Digitala fullstora filer att framkalla självIbland1Ja
Fritt att lägga på nätetIbland1Ja
Fri användningsrättBegränsningar1Ja

1. Bilderna är dina i mina ögon. Traditionellt har fotografer sett bilderna som sin egendom. Då får du betala ytterligare för att visa upp, framkalla och göra en bok. Och du får lova i ett avtal att inte redigera på egen hand eller publicera var du vill. Så gör inte jag.

2. Alla bilder. Genom att ge dig alla bilder slipper vi båda hela processen med att du ska välja och beställa. Det sparar jag mycket tid på. Det ger dig billigare fotografering och fler bilder för pengarna. Notera att jag fortfarande sorterar bilderna. Så alla betyder alla bra. Jag tar bort testbilder och dubletter samt när någon tittar fel, blinkar eller nyser.

usb

Bilderna får du på en smidig USB-sticka med posten.

Självklart kan du på egen hand framkalla bilderna i alla tänkbara storlekar. Jag hjälper dig gärna med tips på labb som har bra papper med lång livslängd.

Läs mer på bokningssidan.

 

Stor familj och Släktbilder

Komplicerade fotograferingar med många personer kostar lite extra för det kräver speciell planering. Och tar lite extra tid.

Det jag kallar ”Stor familj och Släktbilder” kostar 2.995 kr.